Кампања – ТИ СИ РЕДОК ХЕРОЈ!

Кампања – ТИ СИ РЕДОК ХЕРОЈ!

Кампања за подигнување на свеста за ретките болести во соработка со Здружение на лекари по општа семејна медицина ЗЛОМ-СМ

Постери и флаери на Македонски и Албански јазик.

Флаери на Македонски јазик

Флаери на Aлбански јазик

Постери на Mакедонски јазик

Постери на Aлбански јазик

Other Posts

Новости

Пиши ни

Sending your message...