јуни 2020

Monthly Archives

Поддршка за пациентите со пулмонална фиброза

Заедно со Роше Македонија припремивме изненадување за пациентите со идопатска пулмонална фиброза кои се третираат на клиниката за пулмологија во Скопје. Овој мал пакет на грижа е само потсетување дека семејствата не се сами и дека сме тука да ги поддржиме во подобар квалитет на живот и одржување на физичко и ментално здравје дури и во ситуација на пандемија со КОВИД 19. И понатаму ќе продолжиме со нашите активности знаејќи дека заедно сме посилни и можеме да направиме многу повеќе.


Новости

Пиши ни

Sending your message...