IGD

Tag Archives

Интернационален Ден на Гоше 2023

Оваа година Интернационалниот Ден на Гоше се одбележа со фокус на рана дијагноза.

Ги споделуваме приказните од светот заедно со видеото од Интернационалната Гоше Алијанса.

 


Новости

Пиши ни

Sending your message...