Поддршка за пациентите со пулмонална фиброза

Поддршка за пациентите со пулмонална фиброза

Заедно со Роше Македонија припремивме изненадување за пациентите со идопатска пулмонална фиброза кои се третираат на клиниката за пулмологија во Скопје. Овој мал пакет на грижа е само потсетување дека семејствата не се сами и дека сме тука да ги поддржиме во подобар квалитет на живот и одржување на физичко и ментално здравје дури и во ситуација на пандемија со КОВИД 19. И понатаму ќе продолжиме со нашите активности знаејќи дека заедно сме посилни и можеме да направиме многу повеќе.

Other Posts

Новости

Пиши ни

Sending your message...