Интернационален Ден на Гоше 2023

Интернационален Ден на Гоше 2023

Оваа година Интернационалниот Ден на Гоше се одбележа со фокус на рана дијагноза.

Ги споделуваме приказните од светот заедно со видеото од Интернационалната Гоше Алијанса.

 

Other Posts

Новости

Пиши ни

Sending your message...