Состанок на групата за Информации, Достапност и Транспаретност на Лекови, ЕУРОРДИС

Состанок на групата за Информации, Достапност и Транспаретност на Лекови, ЕУРОРДИС

Весна Алексовска, претседател на Живот со Предизвици, оваа година во Октомври, стана член на Работната Група за Информации, Транспарентност и Достапност на Лекови, во склоп на ЕУРОРДИС.

Првиот состанок ба групата се одржа на 9ти Декември, 2013 година во Лондон.

DSC00128 - Copy

Other Posts

Новости

Пиши ни

Sending your message...