Организирање на ФОП ден во Валандово, Македонија, 3ти декември 2016

Организирање на ФОП ден во Валандово, Македонија, 3ти декември 2016

На 3-ти декември  нашата членка Викторија Пеновска со помош на нејзиното училиште и нејзините пријатели и семејството организираше настан во нејзиниото училиште со фокус на важноста да се прифати инвалидитетот и важноста на социјалната инклузија

.4 44

Other Posts

Новости

Пиши ни

Sending your message...