Контакт - ЛИНИЈА за ПОМОШ

Ќе ни биде задоволство да Ви одговориме!

Здружение на граѓани за ретки болести „Живот со Предизвици“

Работиме во Скопје и низ цела Македонија. Нашата цел е да им помагаме и да ги поддржуваме семејствата кои се соочуваат со ретки болести. Тука сме за зедно да се бориме за подобра иднина.

Контактирајте со нас на начин кој ви одговара:

Телефон / Tel – 070 705 446
Електронска пошта / Email – info@challenges.mk , zivotsopredizvici@gmail.com

Фејсбук : https://www.facebook.com/LifeWithChallengesi/

Life With Challenges is member of/ Живот со предизвици е членка на: EURORDIS / Европска Организација за Ретки Болести(eurordis.org), EGA – European Gaucher Alliance / Европска Гоше Алијанса (eurogaucher.org), MDS Alliance / Алијанса за Миелодиспластичен Синдром ( https://www.mds-alliance.org/), IAPO (iapo.org.uk), Alliance of PAtient Organizations / Алијанса на Пациентски Организации (http://apo.org.mk), Nаtional Alliance for Rаre Diseseases / Национална Алијанса за Ретки Болести на Р. Македонија  (https://www.facebook.com/NARBMakedonija/).

Или пополнете ја контакт формата и контактирајте нè.

Thanks! Пораката е испратена, очекувајте го нашиот одговор наскоро.

Имаше грешка, пораката не е испратена. Please try again later.

Sending your message...

Новости

Пиши ни

Sending your message...